Spørsmål og svar

Her finner du ofte stilte spørsmål og svar om A-krem. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du kontakte oss her.

Kan man bruke a-creme som barnesalve?
A-CREME følger mange gjennom livet, fra barnsben av og inn i den eldre fase. A-CREME verdsettes spesielt av de yngste barna som ofte har ømfintlig og utsatt hud. Nå finnes også A-CREME Parabenfri myntet på de aller minste. A-CREME fungerer utmerket som barnesalve for barn med bleieutslett, også påvist i Dr. Anna Göransson-Jägerskiölds store studie.
Hvorfor skal man bruke a-creme?
A-CREME er en utmerket mykgjørende og fuktighetsgivende ansikts- og kroppskrem. A-CREME har vist seg svært effektfull og populær også som spesialkrem innenfor flere områder. Vi anbefaler bruk av A-CREME på tørre og utsatte områder på kroppen, som hender, føtter, albuer, etc. A-CREME har et høyt fettinnhold, i tillegg til at den absorberes godt ned i huden, og passer derav utmerket som kuldekrem, til barn og voksne. Det foreligger studie av A-CREMEs prestasjoner under vinterøvelse i Kiruna, foretatt av Dr. Med. Michael Koch – Regementsläkare, Epidemiolog. Normalt under militære vinterøvelser opplever man på 100 soldater ca 3-400 tilfeller av hudirritasjoner ila øvelses periode. Test-gruppen som benyttet A-CREME sto igjen ved øvelses slutt med 0 hudirritasjoner! A-CREME verdsettes også i forbindelse med sol og bad. A-CREME har dessuten en meget positiv effekt på ulike former for mild eksem. Dr Anne Göransson-Jägerskiöld gjennomførte i Stockholm, Sverige en omfattende studie i behandling av eksem og andre hudskader med A-CREME. Av de totalt 115 testede, opplevde 95 stk (83%) forbedringer eller at de ble helt bra. Gjennomsnitts behandlingsforløp var 6-8 uker.
Hvorfor er a-creme så mye rimeligere enn tilsvarande dyrere merker?
A-CREME oppfattes som en prisgunstig krem gitt sine kvalitative egenskaper, og mange bruksområder. Intensjonen når A-CREME ble utviklet var å forske seg frem til en mild fuktighetskrem av høy kvalitet, uten allergifremkallende innhold. A-CREME inneholder gjennomtestede ingredienser av god kvalitet. Kjemikeren Evert Berlin oppfant resepten til A-CREME i 1953. Hadde Evert Berlin isteden lansert A-CREME i dag, hadde A-CREME hatt en helt annen pris..
Kan man bruke a-creme på hud som tidligere er opplevd som overfølsom?
Har man konstatert eller mistenker at man lider av noen form for overfølsomhet bør man alltid være forsiktig, evt kontakte en hudlege. A-CREME har imidlertid en lang historikk og er svært godt utprøvd. Det er ikke konstatert noen tilfeller av overfølsomhet som følge av bruk av A-CREME. Du kan derfor føle deg trygg når du bruker A-CREME. Et alminnelig kosmetologisk råd når man overgår til en ny krem, er alltid å påføre kremen på et mindre område først, for å teste egen følsomhet.
Kan man bruke a-creme I kaldt vær og kulde?
Ja, A-CREME er en utmerket krem for kaldt vær og bitende kulde. A-CREME inneholder riktignok vann, for å kunne tilføre huden din nok fuktighet. Hemmeligheten ligger i hvordan formelen er komponert, for i A-CREME fordamper det overflødige vannet etter kort tid, og fettet og oljene i kremen blir værende og beskytte huden din mot kulden – sammen med en rekke andre ingredienser. Det er viktig å påføre A-CREME, som andre kuldekremer, ca halv time før du går ut i kulden.
Kan man bruke a-krem som ansiktskrem?
A-CREME er verdsatt som ansiktskrem så vel som kroppskrem/bodykrem. A-CREME er av mange ansett for å være et svært prisgunstig alternativ til dyrere konkurrenter.
Kan man bruke a-creme hvis du har sensitiv hud?
A-CREME har vært produsert og markedsført siden 1953 og er dermed en av de aller mest utprøvde A-vitaminkremer på markedet. A-CREME er snill mot huden og oppleves som behagelig i bruk. Derfor kan man føle seg trygg når man bruker A-CREME på ømfintlig og sart hud.
Kan man bruke a-creme for ofte?
Nei, man kan trygt bruke A-CREME så ofte man føler behov. Det er ingen risiko forbundet med hyppig bruk eller overforbruk. Hvis man får ekstra tørr hud i en periode så hjelper det vanligvis å bruke A-CREME oftere. Når fuktighetsbalansen i huden er gjenopprettet, kan man gå tilbake til et normalt forbruk, og påføre kremen hver morgen og kveld.