A-creme - Historien

Det er ikke mange produkter som fortsatt finnes på markedet 60 år etter at de ble lansert. Kun de helt spesielle overlever generasjoner. A-Creme er en slik krem, og det er en grunn: A-CREME er en unik fukt- og spesialkrem for ømfintlig hud. Den bare virker! Den trekker lett inn, og gir fuktighet. Den er mild og snill mot hele kroppen og beriket med Vitamin A, som er gunstig for ømfintlig og lett irritert hud.

Spennende historie

Kjemikeren Evert Berlin jobbet på begynnelsen av 1950-tallet med forskning og utvikling i den farmasøytiske industrien. Blant annet jobbet Evert med utvikling av hudpleieprodukter hos legemiddelfirmaet Astra. Evert var fasinert av hudens egenskaper, og denne fasinasjonen, samt den unike kunnskapen han opparbeidet seg i den farmasøytiske industrien, fikk han til å utvikle sin egen hudkrem.

A-vitamin nøkkelen

Evert oppdaget tidlig A-vitaminets gode egenskaper på huden. Og han fokuserte på høy kvalitet på råvarene. Everts mange eksperimenter førte til sist frem til en mykgjørende krem som lett ble absorbert av huden, uten å skape noen form for irritasjoner. I tillegg oppdaget han at hans sammensetning av ingrediensene hadde en gunstig effekt på flere områder. Han hadde utviklet en fukt- og spesialkrem. A-CREME var født, og året var 1953.

Testet hos tannlegen

For virkelig å evaluere A-CREME’s mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper, lot Evert Berlin et antall tannleger teste kremen. På den tiden fantes ingen engangshansker, så tannlegene vasket hender regelmessig før og etter hver pasient – som ofte førte til hudirritasjoner av ymse slag for tannlegene. A-CREME ble løsningen for utallige tannleger – kremen bestod datidens mest utfordrende test med glans!

I dag, brukes den av alle

Everts revolusjonerende A-CREME ble derav i mange år kun solgt til tannleger gjennom dental grossister. Men ryktene om A-Creme´s fuktgivende og spesielle egenskaper spredte seg. Kremen ble svært etterspurt, og i noen ti-år nå har kremen vært tilgjengelig for alle. A-Creme har også blitt en nødvendighet for mange, barn som voksne, kvinner som menn. Takk Evert Berlin!