Välj språk:    

Spørsmål og Svar

QHvorfor skal man bruke A-CREME?
A

A-CREME er en utmerket mykgjørende og fuktighetsgivende ansikts- og kroppskrem. A-CREME har vist seg svært effektfull og populær også som spesialkrem innenfor flere områder. Vi anbefaler bruk av A-CREME på tørre og utsatte områder av kroppen, som hender, føtter, albuer, etc. A-CREME har et høyt fettinnhold, i tillegg til at den absorberes godt ned i huden, og passer derav utmerket som kuldekrem, til barn og voksne.

Det foreligger studie av A-CREME´s prestasjoner under vinterøvelse i Kiruna, foretatt av Dr. Med. Michael Koch – Regementsläkare, Epidemiolog. Normalt under militære vinterøvelser opplever man på 100 soldater ca 3-400 tilfeller av hudirritasjoner ila øvelses periode. Test-gruppen som benyttet A-CREME sto igjen ved øvelses slutt med 0 hudirritasjoner! A-CREME verdsettes også i forbindelse med sol og bad.

A-CREME har dessuten en meget positiv effekt på ulike former for mild eksem. Dr Anne Göransson-Jägerskiöld gjennomførte i Stockholm, Sverige en omfattende studie i behandling av eksem og andre hudskader med A-CREME. Av de totalt 115 testede, opplevde 95 stk (83%) forbedringer eller at de ble helt bra. Gjennomsnitts behandlingsforløp var 6-8 uker.

QKan man bruke A-CREME for ofte?
A

Nei, man kan trygt bruke A-CREME så ofte man føler behov. Det er ingen risiko forbundet med hyppig bruk eller overforbruk.

Hvis man får ekstra tørr hud i en periode så hjelper det vanligvis å bruke A-CREME oftere. Når fuktighetsbalansen i huden er gjenopprettet, kan man gå tilbake til et normalt forbruk, og påføre kremen hver morgen og kveld.

QKan man bruke A-CREME hvis du har sensitiv hud?
A

A-CREME har vært produsert og markedsført siden 1953 og er dermed en av de aller mest utprøvde A-vitaminkremer på markedet. A-CREME er snill mot huden og oppleves som behagelig i bruk. Derfor kan man føle seg trygg når man bruker A-CREME på ømfintlig og sart hud.

QKan man bruke A-CREME i kaldt vær og kulde?
A

Ja, A-CREME er en utmerket krem for kaldt vær og bitende kulde. A-CREME inneholder riktignok vann, for å kunne tilføre huden din nok fuktighet. Hemmeligheten ligger i hvordan formelen er komponert, for i A-CREME fordamper det overflødige vannet etter kort tid, og fettet og oljene i kremen blir værende og beskytte huden din mot kulden – sammen med en rekke andre ingredienser. Det er viktig å påføre A-CREME, som andre kuldekremer, ca halv time før du går ut i kulden.

QKan man bruke A-CREME på hud som tidligere er opplevd som overfølsom?
A

Har man konstatert eller mistenker at man lider av noen form for overfølsomhet bør man alltid være forsiktig, evt kontakte en hudlege. A-CREME har imidlertid en lang historikk og er svært godt utprøvd. Det er ikke konstatert noen tilfeller av overfølsomhet som følge av bruk av A-CREME. Du kan derfor føle deg trygg når du bruker A-CREME.

Et alminnelig kosmetologisk råd når man overgår til en ny krem, er alltid å påføre kremen på et mindre område først, for å teste egen følsomhet.

QKan man bruke A-CREME som barn salve?
A

A-CREME følger mange gjennom livet, fra barnsben av og inn i den eldre fase. A-CREME verdsettes spesielt av de yngste barna som ofte har ømfintlig og utsatt hud. Nå finnes også A-CREME Parabenfri myntet på de aller minste. A-CREME fungerer utmerket som barnesalve for barn med bleie utslett, også påvist i Dr. Anna Göransson-Jägerskiölds store studie.

QKan man bruke A-krem som ansiktskrem?
A

A-CREME er verdsatt som ansiktskrem så vel som kroppskrem/bodykrem. A-CREME er av mange ansett for å være et svært prisgunstig alternativ til dyrere konkurrenter.

QHvorfor er A-CREME så mye rimeligere enn tilsvarande dyrere merker?
A

A-CREME oppfattes som en prisgunstig krem gitt sine kvalitative egenskaper, og mange bruksområder. Intensjonen når A-CREME ble utviklet var å forske seg frem til en mild fuktighetskrem av høy kvalitet, uten allergifremkallende innhold. A-CREME inneholder gjennomtestede ingredienser av god kvalitet. Kjemikeren Evert Berlin oppfant resepten til A-CREME i 1953. Hadde Evert Berlin isteden lansert A-CREME i dag, hadde A-CREME hatt en helt annen pris..