A-CREME er en utmerket mykgjørende og fuktighetsgivende ansikts- og kroppskrem. A-CREME har vist seg svært effektfull og populær også som spesialkrem innenfor flere områder. Vi anbefaler bruk av A-CREME på tørre og utsatte områder av kroppen, som hender, føtter, albuer, etc. A-CREME har et høyt fettinnhold, i tillegg til at den absorberes godt ned i huden, og passer derav utmerket som kuldekrem, til barn og voksne.

Det foreligger studie av A-CREME´s prestasjoner under vinterøvelse i Kiruna, foretatt av Dr. Med. Michael Koch – Regementsläkare, Epidemiolog. Normalt under militære vinterøvelser opplever man på 100 soldater ca 3-400 tilfeller av hudirritasjoner ila øvelses periode. Test-gruppen som benyttet A-CREME sto igjen ved øvelses slutt med 0 hudirritasjoner! A-CREME verdsettes også i forbindelse med sol og bad.

A-CREME har dessuten en meget positiv effekt på ulike former for mild eksem. Dr Anne Göransson-Jägerskiöld gjennomførte i Stockholm, Sverige en omfattende studie i behandling av eksem og andre hudskader med A-CREME. Av de totalt 115 testede, opplevde 95 stk (83%) forbedringer eller at de ble helt bra. Gjennomsnitts behandlingsforløp var 6-8 uker.